Blog
Saskia Smit
Blog
01/28/2021
0 min
0

Een bank vol met kennis over Mailchimp

01/28/2021
0 min
0

Wat? Het is een kennisbank vol met tips en tricks hoe je efficiënt en effectief met Mailchimp kunt werken. Of eigenlijk dat je Mailchimp zoveel mogelijk het werk voor jou kan laten doen.

Waarom? Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen hun Mailchimp vragen te beantwoorden en hun Mailchimp problemen op te lossen.

Mailchimp is een handige en tot zekere hoogte gratis tool om nieuwsbrieven, persberichten en overige mailings mee te versturen. Maar je kunt er nog veel meer mee, ook met de gratis versie van deze online e-mailmarketing software. Tevens vind je in deze kennisbank meer informatie over de mogelijkheden van de betaalde abonnementen van Mailchimp. Zo kun je via Mailchimp geautomatiseerde mailings versturen: een nieuwsbrief gebaseerd op een rss-feed vanuit je website met de laatste nieuwsartikelen, agenda-items, voorstellingen of activiteiten. Bovendien is het mogelijk om in Mailchimp mailing reeksen te maken ook wel een funnel of een customer journey genoemd.
Mailchimp kun je aan je webshop koppelen om zo automatisch mailtjes eruit te sturen wanneer iemand het winkelmandje vol heeft achtergelaten of als check-up mail over alles naar wens is geweest na de verkoop of voorstelling.

In de e-mailmarketingkennisbank over Mailchimp vind je antwoorden op je vragen en meer handige tips.

Heb je nou een specifieke vraag die ik nog niet heb beantwoord? Vul dan even hier het formulier in en ik ga voor je aan de slag!

Reacties
Categorieën